Origine: Necunoscută

Genetică: OG Kush x Bubba Kush x Granddaddy Purple

Tip: 50% Sativa – 50% Indica

THC: 22%

Descriere

3x Crazy este un hibrid echilibrat și mai este denumit și 3x Times Crazy sau Optimus Prime. Numele său face referire la genetica sa, o încrucișare în trei tulpini, și anume OG Kush, Bubba Kush și Granddaddy Purple. Aceste tulpini puternice au dat naștere la o tulpină echilibrată, care oferă efecte cerebrale și o relaxare fizică puternică. Pe lângă un aspectul plin de culoare și parfumat, 3x Crazy are ceva potență: conținutul de THC a fost măsurat între 15% și 23%.

Dacă numele acestei tulpini nu vă atrage atenția, florile sale mari și colorate o vor face. Mugurii sunt solizi și de formă aproape sferică. Ei dețin structura densă a mugurilor asociată tulpinilor Indica. Frunzele încolăcite au o nuanță de verde cu pistili portocalii. De cele mai multe ori, fenotipurile lui 3x Crazy prezintă, de asemenea, pete de violet și albastru în mod egal cu verdele. Aceste culori surprinzătoare sunt rezultatul pigmenților numiți antociani — transmiși de la tulpina părinte Granddaddy Purple — care scot în evidență nuanțe diferite atunci când plante este puțin stresată de vreme mai rece în timpul procesului de creștere. În cele din urmă, florile pestrițe sunt acoperite cu tricomi albi neobișnuit de mari, translucizi, care conferă mugurilor o textură lipicioasă și un luciu de gheață.

Când mugurele este tratat corespunzător, miroase fructat și dulce, cu un caracter amestecat de struguri și fructe de pădure. La o privire mai atentă, există, de asemenea, un parfum pământesc, cu note de sevă și pin ascunzându-se sub acest buchet fructat. Când este ars, 3x Crazy arde cu un fum neted și ușor de ingerat, care are gust curat și fructat la expirare. În special, orice arome de struguri perceptibile sunt coincidențe cu frunzele violet ale acestei tulpini; în timp ce culoarea sa este determinată de pigmentare, aroma sa este dictată de compuși botanici separați numiți terpene. 3x Crazy poate mirosi puternic, așa că utilizatorii care sunt preocupați de discreție ar trebui să ia măsurile de precauție necesare.

Se știe că 3x Crazy oferă un high puternic și poate necesita câteva minute înainte de a începe să-și dezvăluie efectele. Fumătorii vor detecta în cele din urmă o presiune de întărire în partea din față a capului și în jurul tâmplelor. Cam în același timp, gândurile pot începe să curgă mai liber și mai ușor. Luciditatea mentală care rezultă este un bun primer pentru munca care necesită analiză, creativitate și concentrare. În aproximativ o oră, high-ul se instalează într-un sentiment mai liniştit de relaxare fizică. Valuri de mulțumire liniștitoare se răspândesc de la gât prin coloana vertebrală și extremități. Mulți utilizatori raportează că se simt încântați de aceste efecte relaxante. În ciuda acestor efecte sedative, totuși, 3x Crazy poate oferi utilizatorului curaj sociabil remarcabil, o conversație inspiratoare și provocând accese de chicoteli. Această tulpină este cel mai bine savurată după-amiaza târziu sau seara, când revenirea ei în meditație somnoroasă poate fi pe deplin apreciată.

3x Crazy poate avea mai multe aplicații și pentru pacienții cu canabis medical. Deși de scurtă durată, efectele sale cerebrale îi pot ajuta pe cei cu tulburări de deficit de atenție să-și mențină o anumită concentrare. Între timp, efectele sale amorțitoare pot ameliora durerile, fie că sunt temporare sau cronice și legate de nervi. Proprietățile de ridicare a stării de spirit ale mugurilor pot, de asemenea, să reducă avantajul cazurilor ușoare până la moderate de stres și depresie. În cele din urmă, în doze suficient de mari, 3x Crazy îi poate induce pe cei ce suferă de insomnii într-un somn profund și împlinitor. Deoarece efectele mentale ale acestei tulpini nu duc în mod obișnuit la gândire recursivă, paranoică, poate fi o opțiune bună pentru pacienții care sunt predispuși la panică.

Din păcate, niciun crescător comercial nu a făcut semințe de 3x Crazy pentru vânzare online; potențialii cultivatori trebuie să obțină clone de la plante mame.

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu:

Info

MedicalDurere, Stres, Depresie
EfecteConcentrare, Creativitate
AromeStruguri, Fructe de pădure

Reviews

Review 3x Crazy.

 

 

 

 

 

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu: