Read Time:3 Minute, 55 Second

 

A fi high în natură poate fi o modalitate minunată de a vă relaxa și de a experimenta un sentiment de calm de care rareori avem ocazia. Există un stereotip de stoneri care stau într-o cameră întunecată și plină de fum și ascultă muzică sau joacă jocuri video toată noaptea. Dar consumul de canabis poate fi mult mai activ de atât.

 

Canabisul și drumețiile: este o idee bună?

Fumatul canabisului în pădure, înconjurat de tot felul de plante, animale și ciuperci, poate fi o modalitate excelentă de a vă bucura atât de plăcerile unui peisaj natural, cât și de canabis. Un spațiu natural frumos, liber de presiunile și stimulii lumii urbane, este locul perfect pentru a vă bucura cu adevărat de efectele canabisului. De asemenea, efectele canabisului vă pot ajuta să vă adaptați la un spațiu natural și să vă simțiți mai împăcat cu el.

Pentru cele mai bune rezultate, ar putea fi cel mai recomandabil să faceți drumeții numai în locuri pe care le cunoașteți deja.

Mai simplu spus, dacă intenționați să fumați iarbă în natură, asigurați-vă că știți unde mergeți!

 

Siguranța pe primul loc

Dacă alegeți să vă aventurați high în natură, atunci ar trebui să aveți în vedere câteva lucruri pentru a vă asigura că nu se întâmplă nimic neplăcut în timp ce o faceți. Atâta timp cât vă pregătiți bine și mergeți la momentul potrivit, drumeția este o activitate în general sigură. Cu toate acestea, se pot întâmpla accidente grave, iar șansele acestui lucru sunt inevitabil crescute dacă sunteți high. Prin urmare, luați măsuri pentru a atenua aceste pericole!

 

Fiți pregătiți

După cum spun cercetașii, fiți întotdeauna pregătiți!

Având echipamentul, mâncarea și cunoștințele potrivite, vă va pune într-o poziție foarte bună atunci când vă aventurați în natură. Și ar fi bine să aveți deja rulat un joint.

Probabil că cel mai bine este să faceți drumeții la sfârșitul primăverii, vara și începutul toamnei. Acest lucru vă oferă multă lumină naturală și probabil înseamnă că temperaturile nu vor scădea prea mult. Acești factori înseamnă, de asemenea, că este mai puțin probabil să vă pierdeți și că este potențial mai puțin problematic dacă se întâmplă!

Studiați hărțile adecvate înainte de a pleca și familiarizați-vă cu terenul. Există dealuri mari pe care va trebui să le urcați? Dacă da, ar fi indicat să consumați canabisul când ajungeți în vârf. De asemenea, aduceți suficientă îmbrăcăminte și impermeabilă pentru a vă proteja dacă vremea se va înrăutății.

 

Rămâneți hidratat și aduceți gustări

Când faceți drumeții în natură, este foarte important să aduceți suficientă hrană și apă, în special apă!

Chiar dacă sunteți high, încercați să fiți puțin mai raționali decât ați fi de obicei. Aduceți alimente care vă vor oferi cu adevărat energie și lichide care vă vor hidrata cu adevărat. Asta înseamnă sandvișuri, nuci și fructe, alături de batoane de ciocolată. Și când vine vorba de hidratare, apa este sfântă. Băuturile dulci ar putea părea o idee bună, dar vă vor deshidrata pe termen lung și vă vor reduce nivelul de energie.

 

Companie plăcută

A ieși singur în natură este o experiență cu totul specială, iar dacă vă simțiți încrezător în acest lucru, atunci puteți merge singur. Totuși, dacă nu, rugați un prieten să meargă cu voi. Acest lucru vă va oferi companie în timpul orelor lungi și înseamnă că există altcineva care vă va ajuta cu navigarea și alte decizii necesare.

 

Atenție la incendii!

În fiecare an, multe incendii sunt declanșate din cauza mucurilor de țigară aruncate aiurea! Nu porniți un incendiu fumând iarbă. Este surprinzător cât de puțin poate fi nevoie pentru ca unii boscheți foarte uscați să ia foc. Și odată ce începe, poate fi foarte greu de stins. Stingeți foarte bine resturile jointurilor!

 

Nu faceți mizerie

Nu fi acea persoană care își lasă gunoiul într-un tufiș! Pune-l înapoi în rucsac până găsești un coș de gunoi, inclusiv restul jointului. Și, de asemenea, fiți respectuos față de ceilalți care se bucură de natură.

 

Ascultă muzica naturii

Conservarea peisajelor sonore naturale nu este de obicei luată în considerare, dar este foarte importantă. Acest lucru este valabil atât pentru natură, cât și pentru alți oameni care se bucură de ea. Bucurați-vă de sunetele naturii; majoritatea dintre noi nu le auzim suficient.

 

Nu exagerați

În cele din urmă, nu exagerați. Cunoașteți-vă limitele când vine vorba de drumeție în sine și recunoașteți că, odată ce sunteți high, limitele voastre vor fi probabil mai mici decât de obicei! Alegeți un traseu ușor, mai scurt, de care vă puteți bucura.

De asemenea, nu exagerați când vine vorba de fumat. Microdozajul este cel mai recomandat într-un spațiu natural.

 


Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu:

Leave a Comment