HHC este noul produs favorit derivat din cânepă

Val
Read Time:1 Minute, 32 Second

Indiferent dacă doriți o perioadă de relaxare sau o plimbare sălbatică, cânepa, se pare, are ceva pentru toată lumea. Ați auzit de vibrațiile blânde ale lui delta-8 THC și de atitudinea de trezire a lui delta-10 THC, dar cu și mai multe inovații care vin pe piață în fiecare zi, nu cerul este limita, ci este undeva în galaxie.

 

Ce este HHC-ul?

HHC-ul, sau hexahidrocanabinol, este doar unul dintre acești relativ nou-veniți pe scena canabinoizilor derivati din cânepă. La fel ca delta-8 THC și delta-10 THC, HHC-ul are un statut juridic diferit față de THC-ul standard, deși oferă o experiență similară. Ceea ce diferențiază HHC-ul este debutul efectelor sale – aproape instantanee atunci când este vaporizat, în comparație cu câteva minute pentru alți canabinoizi – și efectele cerebrale de tip sativa. Miligram pe miligram, este în general considerat ca fiind mai puțin puternic decât delta-8 THC. În funcție de extract și de consumator, HHC-ul poate oferi efecte diferite în comparație cu alți canabinoizi.

 

De unde provine HHC-ul?

HHC-ul apare în mod natural în semințele și polenul plantelor de cânepă, dar, ca mulți compuși de canabis, HHC-ul a fost sintetizat pentru prima dată în anii 1940. În acest caz, chimistul american Roger Adams a creat HHC-ul din THC prin hidrogenare, care este procesul folosit pentru a crea margarina.

CBD-ul este de obicei punctul de plecare în zilele noastre. HHC-ul este, în mod ideal, derivat în siguranță într-un mediu de laborator.

Acest proces are ca rezultat două tipuri diferite de molecule HHC, dar una este mai activă decât cealaltă, astfel încât potența produsului final poate varia. Este un alt motiv pentru a alege întotdeauna o marcă în care aveți încredere, astfel încât să știți că obțineți un produs de calitate.


Distribuie și tu:

Lasă un răspuns

Next Post

Tipsuri pentru tine, fumătorule!

Sunt multe motive pentru care fumezi iarbă: te simți bine cu prietenii, socializezi, te eliberezi de energiile negative, meditezi sau pentru că pur și simplu, ai. Dar nu te aștepta ca un cui să-ți rezolve problemele în locul tău. Dacă fumezi iarbă în fiecare zi, încearcă să faci o mică […]

Nu ai dreptul să copiezi conținutul acestei pagini!