Grow Group lansează cea mai mare campanie de finanțare a canabisului medical din Marea Britanie

Val
Read Time:1 Minute, 7 Second

Furnizorul de medicamente din canabis din Marea Britanie, Grow Group PLC, a anunțat zilele trecute lansarea unei campanii de finanțare de la „acționari conștienți social”, în căutarea investiției de 3,2 milioane de lire sterline. Potrivit companiei, campania va ajuta campania să-ți extindă operațiunile și să angajeze o serie de personal nou, în încercarea de a-și intensifica activitatea în toate domeniile pieței medicamentelor de canabis din Marea Britanie.

Grow Group este deja un nume cunoscut în industria canabisului, deoarece susține lunar 1200 de persoane în Marea Britanie și este unul dintre cei mai mari importatori de produse de canabis medical în Marea Britanie, cu planuri de a sprijini alte mii în următorii ani.

Grow Group operează în toate domeniile cheie ale pieței medicamentelor de canabis, de la dezvoltarea tehnologiilor brevetabile utilizate în producția de medicamente de canabis, până la îmbunătățirea eficienței lanțurilor de aprovizionare și educarea profesioniștilor din domeniul sănătății cu privire la beneficiile prescrierii medicamentelor de canabis.

 

Ben Langley, CEO al Grow Group, a declarat: „Vrem ca Grow Group să fie un stâlp al sectorului britanic al medicinei cu canabis și să fie un viitor lider pe piața globală a medicamentelor din canabis – de aceea am anunțat această finanțare comunitară. Deschidem investițiile către acționarii conștienți social, care caută oportunități de investiții de impact care să fie solide în mod durabil.”

Sursa

Distribuie și tu:

Lasă un răspuns

Next Post

Terpenii canabisului ameliorează durerea și contribuie la „Efectul anturajului”, conform studiului

Cercetătorii au descoperit că terpenii din planta de canabis sunt capabili să imite canabinoizii și să producă efecte similare pentru calmarea durerii. Oamenii de știință de la University of Arizona Health Sciences au ajuns la concluzia că terpenele de canabis ar putea fi de fapt o „nouă țintă” pentru terapiile […]

Nu ai dreptul să copiezi conținutul acestei pagini!