Please Autentificare or Register to create posts and topics.
Revista ”CANABIZ”
Val@val
118 articole
#1 · 01/10/2023, 3:29 pm
Citat din Val în 01/10/2023, 3:29 pmPrimul volum al revistei ”CANABIZ” este acum online!Revista ”CANABIZ” este o revistă de interes național cu privire la planta de canabis pe toate planurile.Revista se poate citi la liber online și download gratuit aici:
Primul volum al revistei ”CANABIZ” este acum online!
Revista ”CANABIZ” este o revistă de interes național cu privire la planta de canabis pe toate planurile.
Revista se poate citi la liber online și download gratuit aici:

Click for thumbs down.0Click for thumbs up.0
Last edited on 06/11/2023, 5:51 am by Val
#2 · 01/11/2023, 9:52 am
Citat din Val în 01/11/2023, 9:52 amRevista ”CANABIZ” cu Volumul 2 este acum online!Titluri:• Genetica canabisului Thailandez - Istorie și origini• Genetica Gelato• Arta germinării semințelor de canabis• Tulpini de canabis pentru cultivatorii începători• Fertirigarea în cultivarea canabisului• SPA cu CBD în Europa• Raportul UE privind drogurile (2023)• Program Pilot olandez lansat cu 3 ani întârziere• Comitetul britanic solicită un acces mai larg la canabisul medical fără licențăRevista ”CANABIZ” este o revistă de interes public cu privire la planta de canabis!Prezenta publicație îmi aparține și o distribui gratuit online!Reproducerea, duplicarea, publicarea (pe alte website-uri, bloguri), modificarea, tipărirea sau transmiterea revistei este strict interzisă, cu excepția cazului în care ați obținut acordul prealabil al meu!Revista poate fi citită și descărcată gratuit aici:Departament publicitate: chipervalentin76@gmail.comTelefon: 0764.671.711Ajută și tu la educația corectă despre canabis în România! Contribuie și implică-te!
Revista ”CANABIZ” cu Volumul 2 este acum online!
Titluri:
• Genetica canabisului Thailandez - Istorie și origini
• Genetica Gelato
• Arta germinării semințelor de canabis
• Tulpini de canabis pentru cultivatorii începători
• Fertirigarea în cultivarea canabisului
• SPA cu CBD în Europa
• Raportul UE privind drogurile (2023)
• Program Pilot olandez lansat cu 3 ani întârziere
• Comitetul britanic solicită un acces mai larg la canabisul medical fără licență
Revista ”CANABIZ” este o revistă de interes public cu privire la planta de canabis!
Prezenta publicație îmi aparține și o distribui gratuit online!
Reproducerea, duplicarea, publicarea (pe alte website-uri, bloguri), modificarea, tipărirea sau transmiterea revistei este strict interzisă, cu excepția cazului în care ați obținut acordul prealabil al meu!
Revista poate fi citită și descărcată gratuit aici:
Departament publicitate: chipervalentin76@gmail.com
Telefon: 0764.671.711
Ajută și tu la educația corectă despre canabis în România! Contribuie și implică-te!

Click for thumbs down.0Click for thumbs up.0