Read Time:1 Minute, 24 Second

Cânepa a avut încă din cele mai vechi timpuri multiple utilizări, cum ar fi: materie primă pentru textile, adjuvant în tratarea diferitelor probleme de sănătate, în domeniul construcțiilor, ca izolator în domeniul automotive, fabricarea hârtiei, combustibil. Despre multiplele utilizări ale cânepii și, mai ales, despre utilizarea ei în scop medicinal, se va vorbi la a III-a ediție a expoziției din acest an.

„Expo La Cânepă” este o expoziție pentru educație, produse inovatoare și companii care deservesc industria cânepii și aspectele sale medicinale, agricole, financiare și de viață. Evenimentul va fi concentrat pe cele mai importante evoluții științifice din industrie. Profesioniști din industria cânepii, inclusiv reprezentanți ai firmelor distribuitoare de produse CBD, vor aborda cele mai importante subiecte ale industriei.

Cum v-ați obișnuit din edițiile anterioare, și această ediție va fi una diversificată, relaxantă și plină de expozanți din țară și străinătate.

Pregătirile sunt aproape de final pentru cea de-a III-a ediție ”EXPO LA CÂNEPĂ”.

Dacă sunteți interesat să vă prezentați compania în cadrul expoziției, sau să deveniți sponsor, vă rugăm să ne contactați la info@expo.lacanepa.ro

Totodată, dacă aveți ceva de spus despre industria canabisului, cultivare sau canabis medicinal, puteți deveni Speaker în cadrul expoziției.

 

Evenimentul se va ține în incinta ERA SHOPPING PARK, pe data de 21 și 22.10.2023.

 

ADRESA
Calea Aradului 62, Oradea, 410223 (Era Shopping Park) 

 

ORGANIZATORI
Asociația Medicală CBD Transilvania (amct.ro) și Ferma La Canepa

 

CO-ORGANIZATORI
Valentin Chiper, Leontina Prodan, Militaru Costin, Mihai Bogdan Ioniță, Forum Canabis

 

CONTACT

Website: https://www.expo.lacanepa.ro/

Email: info@expo.lacanepa.ro

Telefon: 0771 125 034

 

 

Distribuie și tu:

Leave a Comment