Cum ucide THC-ul cancerul fără a ucide celulele sănătoase

Val
Read Time:2 Minute, 42 Second

Waking Times (Timpul trezirii), trezirea celei mai înalte exprimări a Sinelui, este o revistă online fondată de Dylan Charles și Anna Hunt. Se confruntă cu puterea transformatoare a informațiilor pentru a declanșa schimbări personale și a influența evoluția omenirii. Pentru a începe acest proces, oferim perspective care vă vor dezvolta înțelegerea lumii dincolo de ceea ce este prezentat de mass-media.

Afirmațiile anticanceroase făcute de pacienți care au folosit ca tratament canabis nu se mai bazează doar pe povestiri de succes. În clipul de mai jos, dr. Christina Sanchez, profesor de biologie la „Complutense University of Madrid”, explică modul în care cercetarea ei susține afirmația că, canabisul ucide cancerul fără a afecta celulele sănătoase.

Studiul arată că THC-ul ucide cancerul

Sanchez a fost implicată în mai multe studii care au arătat că, canabinoidul THC ucide celulele canceroase.

THC-ul (tetrahidrocanabinol), este un compus chimic din planta de canabis, responsabil pentru efectele sale psihoactive. Sanchez și echipa ei au descoperit că, după ce au fost tratați cu THC, celulele canceroase au început să se sinucidă. Acest lucru diferă de alte tratamente pentru cancer, cum ar fi chimioterapia, deoarece THC-ul este capabil să facă distincția între celulele sănătoase și cele nesănătoase. Pe de altă parte, tratamentele convenționale pentru cancer nu fac această distincție.

Sanchez explică:

‘Unul dintre avantajele canabinoidelor sau al medicamentelor pe bază de canabinoide ar fi că acestea țintesc în mod specific celulele tumorale. Nu au nici un efect toxic asupra celulelor normale, non-tumorale’.

Sanchez mai dezvăluie că efectul de distrugere al cancerului este potențat și de prezența CBD-ului (canabidiolul). CBD-ul este un antioxidant foarte puternic. Protejează creierul de stres și de daune, în plus față de proprietățile sale de distrugere a cancerului. Aceste efecte sinergice ale THC-ului cât și ale CBD-ului este un tratament eficient pentru cancer.

Sanchez adaugă:

‘Nu înțeleg de ce această plantă nu este disponibilă pentru astfel de probleme de sănătate, pentru că este evident potențialul terapeutic foarte larg’.

Canabinoidele și sistemul endocanabinoid

Corpul uman răspunde la canabinoidele produse de planta de canabis, deoarece corpul uman produce propriile canabinoide naturale. Aceste endocanabinoide ajută la stabilirea și menținerea sănătății umane.

Acest sistem endocanabinoid al corpului are multe funcții biologice importante. Afectează apetitul, starea de spirit, comportamentul locomotor, reproducerea și multe altele.

Sistemul canabinoid endogen, este probabil cel mai important sistem fiziologic implicat în stabilirea și menținerea sănătății umane. Endocanabinoidele și receptorii lor se găsesc în tot corpul: în creier, organe, țesuturi conjunctive, glande și celule imune. În fiecare țesut, sistemul canabinoid îndeplinește sarcini diferite, însă scopul este întotdeauna același: homeostazia, menținerea unui mediu intern stabil, în ciuda fluctuațiilor din mediul extern.

Studiile de cercetare continuă să stabilească un caz puternic pentru capacitățile de vindecare ale canabinoizilor. Sprijinul nostru pentru cultivarea plantelor de canabis și continuarea cercetărilor științifice vor duce la o mai mare disponibilitate a diverselor tulpini de canabis concepute special pentru a avea doze mari de anumite canabinoide și astfel vor servi ca medicamente sigure pentru pacienți.

Utilizarea medicamentelor pe bază de canabis în tratamentul bolilor precum cancerul, epilepsia, durerea cronică, diabetul, scleroza multiplă, insomnia, depresia etc. vor continua să crească. Canabisul este unul dintre cele mai utile remedii naturale pentru unele dintre cele mai grave boli ale omenirii.

Distribuie și tu:

Lasă un răspuns

Next Post

Boala pulmonară obstructivă cronică se poate trata cu ulei de canabis

BPOC este termenul frecvent utilizat pentru „Boala pulmonară obstructivă cronică”, o descriere destul de stângace și vagă pentru majoritatea dintre noi. BPOC cuprinde câteva probleme pulmonare diferite, cum ar fi emfizemul, bronșiectazia și bronșita cronică. Partea înfricoșătoare este că tratamentul farmaceutic existent pentru BPOC creează dependență și devine din ce […]

Nu ai dreptul să copiezi conținutul acestei pagini!