Consumul canabisului pe plajă – Ghid util

Val
Read Time:5 Minute, 43 Second

Există o mulțime de locuri unde se poate consuma canabis, unul dintre ele fiind o plajă caldă și însorită. Dacă ești sau ai de gând să vizitezi vara aceasta o plajă unde consumul de canabis este permis, explorează aceste sfaturi și descoperă avantajele, potențialele riscuri și ceea ce ar trebui să iei în considerare.

Fumatul canabisului în natură este cu siguranță mult mai plăcut decât atunci când stai închis în casă. Dar poți să fumezi iarbă pe plajă? Acest lucru variază de la țară la țară. Mai jos, voi clarifica puțin lucrurile legate de legalitatea fumatului pe plajă.

 

Pot fi amendat dacă fumez pe plajă?

Răspunsul la această întrebare depinde de locul în care intenționezi să fumezi. Chiar și țările care au dezincriminat canabisul, precum Spania, au reguli stricte împotriva consumului de canabis în locuri publice. În plus, deși națiuni precum Columbia sunt foarte îngăduitoare când vine vorba de posesia de canabis, folosirea canabisului într-un spațiu public și deținerea de canabis sunt două lucruri foarte diferite.

Dacă mergi la plajă într-o țară cu legi îngăduitoare privind canabisul, există încă șanse să primești o amendă. Pentru a evita acest lucru, găsește o locație retrasă și fi atent la cei ce se apropie de tine. Înțelege riscurile înainte de a aprinde un joint pe plajă și cercetează temeinic legile locale ale zonei vizate.

 

Este fumatul pe plajă o idee bună?

Absolut! Dar nu uita că pe lângă avantaje, sunt și câteva dezavantaje.

 

Avantajele fumatului pe plajă

 • Natura: Cercetările arată că expunerea la natură vine cu o serie de beneficii, inclusiv o stare de spirit îmbunătățită, o durată mai lungă de atenție și scăderea stresului. Aceste efecte se sinergizează cu canabisul pentru a crea o senzație de bucurie.
 • Conexiune socială: Plajele sunt un loc fantastic pentru a lega prietenii și a cunoaște oameni noi. Activitățile sociale au mai multe beneficii decât simpla combatere a singurătății; persoanele sociabile au cazuri mai mici de anumite boli și rate mai scăzute de anxietate și depresie.
 • Reducerea stresului: Petrecând doar 20 de minute în natură poate ajuta la reducerea cortizolului, un hormon major al stresului din organism. De asemenea, canabisul îi ajută pe unii să se relaxeze. Combinând natura cu canabisul are ca rezultat o formulă pentru pacea interioară (temporară).
 • Expunerea la soare: Știm cu toții că expunerea la soare ajută la creșterea nivelurilor endogene de vitamina D. Acest lucru duce la oase mai sănătoase și la îmbunătățirea sănătății mintale. Cu toate acestea, este important să nu exagerezi.
 • Împământare: Pur și simplu contactul picioarelor goale cu suprafețele naturale au un impact mare asupra sănătății și fiziologiei umane. Cunoscut sub numele de împământare, acest act ajută la neutralizarea radicalilor liberi din organism.

 

Dezavantajele fumatului pe plajă

 • Deshidratare: Activitățile fizice și expunerea la soare sunt o rețetă pentru deshidratare și chiar pentru insolație. Asigură-te că ai o mulțime de lichide bogate în electroliți pentru a evita simptomele de sete, piele uscată, amețeli, confuzie și oboseală.
 • Arsuri solare: Primele semne de arsuri solare pot apărea în doar 11 minute de expunere la soare. Redu riscul prin monitorizarea raportului indicelui UV pentru ziua respectivă și aplică o protecție solară.
 • Canabisul și tensiunea arterială: Atât expunerea la soare, cât și canabisul pot reduce tensiunea arterială, ceea ce poate duce la leșin atunci când sunt utilizate împreună.

 

Îmbunătățește-ți experiența

Acum ești pe deplin conștient de avantajele și riscurile potențiale ale fumatului pe plajă. În continuare, îți voi spune ce-ar fi bine să faci pentru a te bucura pe deplin de nisipul fierbinte și valurile mării.

 • Rămâi hidratat: Este de la sine înțeles că trebuie să ai la tine lichide atunci când mergi pe plajă. Nu uita să bei lichide ori de câte ori ai nevoie.
 • Mănâncă bine: Nu uita nici de gustări. Sandvișurile te vor ajuta să fi plin de energie, iar câteva fructe suculente te vor ajuta să rămâi hidratat.
 • Invită prieteni: Acest punct se rezumă la preferințele personale. Starea în singurătate, cu o carte bună pe un șezlong sau o pătură pe plajă, cu siguranță îi atrage pe unii. Cu toate acestea, este posibil să ai o perioadă mai memorabilă dacă inviți câțiva prieteni și te implici în unele activități.
 • Conectează-te cu natura: Fă un efort să te conectezi cu natura din jurul tău. Simte nisipul printre degetele picioarelor, înoată printre valuri, caută vietăți prin apă. Toate acestea vor deveni mult mai intense după câteva fumuri.

 

Care sunt obligațiile tale când consumi canabis la plajă?

În primul rând, nu trebuie să uiți un lucru: indiferent unde te afli, consumatorul de canabis se confruntă cu suficiente stereotipuri.

 • Nu asculta muzică prea tare aproape de ceilalți: Dacă ai de gând să asculți muzică, asigură-te că este la un volum respectuos. Dacă vrei să asculți muzica la un volum mai ridicat, mergi într-o zonă retrasă a plajei și respectă dorințele celorlalți.
 • Fumează departe de ceilalți: Nu toată lumea e iubitoare de canabis. Respectă intimitatea celorlalți și stai la distanță de alții. Cu toții avem dreptul să ne bucurăm de plajă.
 • Nu lăsa urme: Oceanele și Mările sunt pline de tot felul de gunoaie. Nu contribui și tu! Adună după tine, oricât de nesemnificativ ar fi acel ceva.
 • Nu îți asuma riscuri: După câteva beri reci și o joint, s-ar putea să te gândești brusc că, cățărarea pe stânci sau surfingul în timpul unei furtuni care se apropie pare a fi o idee bună. Nu încerca nimic riscant, mai ales după ce bei sau fumezi, indiferent cât de competent ești când ești treaz.

 

Gând final

După cum ai aflat din acest material, fumatul canabisului pe plajă poate fi ceva pozitiv, dar ești, de asemenea, conștient și de potențialele riscuri și de cum să le atenuezi. La urma urmei, respectul și bunul simț ne face să fim oameni.

Ești pregătit de concediu la plajă?

 


Referințe:

 1. Nurtured by nature https://www.apa.org
 2. Socialization: How does it benefit mental and physical health? https://www.medicalnewstoday.com
 3. 7 ways to reduce your stress by enjoying nature – BHF https://www.bhf.org.uk
 4. What are the health benefits of sunlight? https://www.medicalnewstoday.com
 5. Sun and Skin | NIH News in Health https://newsinhealth.nih.gov
 6. The effects of grounding (earthing) on inflammation, the immune response, wound healing, and prevention and treatment of chronic inflammatory and autoimmune diseases – PMC https://www.ncbi.nlm.nih.gov
 7. Exercise-induced increases in Anandamide and BDNF during extinction consolidation contribute to reduced threat following reinstatement: Preliminary evidence from a randomized controlled trial – PubMed https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
 8. Dehydration and Heat Stroke | Johns Hopkins Medicine https://www.hopkinsmedicine.org
 9. Sunburn – Better Health Channel https://www.betterhealth.vic.gov.au
 10. https://www.ahajournals.org/doi/full/10.1161/JAHA.119.013837
 11. Association between cannabis use and blood pressure levels according to comorbidities and socioeconomic status | Scientific Reports https://www.nature.com

Distribuie și tu:

Lasă un răspuns

Next Post

Top 5 tulpini Indica (2023)

Tulpinile Indica sunt perfecte atunci când vrei să te relaxezi. Sunt alegerea perfectă pentru serile liniștite sau nopțile petrecute lângă focul de tabără sub stele. Soiurile de canabis care se încadrează în categoria „Indica” prezintă niveluri ridicate de THC și terpene relaxante și aromate. Iată un top 5 cu cele […]

Nu ai dreptul să copiezi conținutul acestei pagini!