Read Time:3 Minute, 24 Second

Fermecătoare, fructuoasă și frumoasă, Cinderella 99 posedă toate trăsăturile unei prințese botanice. Acest hibrid cu dominanță Sativa descinde de la ”Jack Herer” și ”Shiva Skunk”. Rezultatul? Un soi puternic care luminează mintea și trimite motivația în exces. Bucurați-vă de o mulțime de terpene fructate și de o scurtă perioadă de înflorire.

Cinderella 99, cunoscută și sub numele de C99, are toate farmecele la care te-ai aștepta de la o prințesă din lumea canabisului. Ea se mândrește cu muguri groși, niveluri bune de THC, randamente excelente și un suflu puternic.

 

Istoria Cinderella 99

Majestuoasă și robustă, această frumusețe botanică descinde din regalitatea pe bază de plante. Cinderella 99 a fost creată de ”Breeders” cu intenția de a aduce pe piață un hibrid viu și aromat cu dominanță Sativa. Pentru a atinge acest obiectiv, și-au început proiectul cu legenda Jack Herer. Numit după celebrul autor și activist de canabis, acest soi a devenit favorit în întreaga lume. Mulți cultivatori seamănă aceste semințe în fiecare sezon pentru a experimenta efecte cu adevărat energizante.

După ce l-au selectat pe Jack Herer, crescătorii au optat pentru a include Shiva Skunk pentru a adăuga un element puternic la descendență. Acest hibrid cu dominanță Indica descinde din Skunk #1 și Northern Lights #5. Ea produce niveluri ridicate de THC, terpene dulci și skunky și muguri mari și denși. După încrucișarea acestor soiuri, crescătorii au creat un fenotip stabil cu profil genetic dominant Sativa – Cinderella 99.

Cum a devenit Cinderella 99 atât de populară?

De la crearea ei, tulpina C99 a devenit obișnuită în cafenelele olandeze și dispensarele americane. Mulți fumători cumpără în mod obișnuit acești muguri pentru a experimenta un high motivant și cognitiv. Această tulpină a devenit populară și printre cultivatorii care cultivă acasă care caută recolte mari în spații mici.

C99 datorează mare parte din succesul ei stramoșilor ei. Atât Jack Herer, cât și Shiva Skunk s-au aclamat considerabil înainte ca crescătorii să creeze C99. Cu toate acestea, această tulpină oferă mai mult decât suma părților ei; profilul ei suculent de terpene și high-ul cerebral au reușit să-i asigure un loc în ”CannaConnection Hall of Fame”, printre alte premii. Fără surori vitrege neplăcute care să-i împiedice ascensiunea, Cinderella 99 a devenit o vedetă de sine stătătoare.

 

Savoarea și aroma tulpinii C99

Tulpina Cinderella 99 oferă un amestec complex de gusturi și arome. După utilizare, consumatorul va experimenta note de dulceață și fructe tropicale amestecate cu arome subtile de brânză, creând o aromă bogată pentru papilele gustative.

 

O privire asupra terpenelor C99

Deci, ce face ca Cinderella 99 să aibă gusturi și mirosuri atât de bune? Ei bine, mugurii ei sunt plini de terpene, în special de următoarele trei:

  • Limonen: Această terpenă adaugă un parfum citric florilor și oferă un efect de energizare care ating toate simțurile.
  • Cariofilenă: Cariofilena funcționează ca un canabinoid. Această substanță apare în cantități mari în cuișoare, rozmarin și lămâie și adaugă o aromă pământească și moscată mugurilor de canabis.
  • Mircen: Terpenul preferat al multor fumători de canabis, mircenul, oferă un efect relaxant și liniștitor alături de o aromă de pământ și fructe.

 

Efectele C99

Deci, la ce efecte se poate aștepta consumatorul atunci când fumează C99? Ei bine, asta depinde în mare măsură de modul în care este crescută planta. Specimenele bine îngrijite vor produce un conținut de THC de până la 22%. Împreună cu diversele ei terpene, această moleculă psihoactivă vă va oferi un high energizant, încântat să vă puteți înfrunta ziua. Utilizatorii raportează că consuma această tulpină înainte de a se dedica hobby-uri active, de la a merge la sală sau de a gestiona grădina.

Cinderella 99, ca și alte tulpini de canabis, trebuie utilizată în situația potrivită. Această tulpină este o tulpină de folosit pe timp de zi, în special pentru cei care au nevoie de inspirație, pentru cei activi și pentru cei care vor să-și pună mintea la contribuție.

În plus, ea are rezultate excelente pe tot parcursul ciclului de creștere și oferă recolte bogate după o scurtă fază de înflorire.

 


Distribuie și tu:

Leave a Comment