Read Time:3 Minute, 15 Second

Canabisul are o istorie bogată în domeniul medicinei. Odată cu legalizarea canabisului, tot mai multe persoane renunță la medicația convențională și preferă tratamentele pe bază de extracte din canabis. Că e cancer, epilepsie sau o banală durere de cap, canabisul are puterea de-a oferi utilizatorului vindecare, calmare și bună dispoziție.

Iată o scurtă listă de oameni celebri care recunosc că folosesc canabisul în diverse forme, în scopuri medicale.

 

Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg folosește canabisul pentru glaucom și are propria linie de produse din canabis pentru reducerea durerilor menstruale.

În 2016, Whoopi Goldberg a colaborat cu fondatorul ‚Om Edibles’, Maya Elisabeth, pentru a crea ‚Whoopi & Maya’, o linie de produse medicamentoase din canabis concepute pentru a minimiza disconfortul menstrual.

Linia include spume și balsamuri pentru corp, batoane de cacao cu CBD și THC și tincturi din plante disponibile în California și Colorado. Whoopi mai folosește și vaporizator cu ulei din canabis, pentru calmarea durerilor de cap induse de glaucom și pentru înlocuirea “pumnilor de medicamente” pe care ea le luase înainte de utilizarea canabisului.

Whoopi: “Când am vapat pentru prima dată canabis, am fost surprinsă de efectele de calmare pe care mi le-a oferit canabisul și de atunci vapez mereu.”

 

Tommy Chong

Tommy Chong a folosit canabis ca tratament pentru cancerul de prostată.

Tommy Chong, actorul de comedie care-a jucat în “Cheech and Chong”, a dezvăluit postului CNN că folosea ulei de canabis pentru a-și trata cancerul de prostată. El a explicat cum a renunțat la fumat din motive de sănătate cu ani în urmă și de atunci folosește uleiul de canabis în fiecare seară înainte de culcare.

După un an de la folosirea uleiului de canabis, Tommy Chong a scăpat de cancer. Tommy este doar unul dintre vedetele care are acum propria linie de produse pe bază de canabis.

 

Morgan Freeman

Morgan Freeman folosește canabis pentru fibromialgie.

Actorul cunoscut în întreaga lume, Morgan Freeman, a declarat într-un interviu la The Guardian: “Nu voi renunța niciodată la canabis. Canabisul are un potențial imens pe plan medical, și ar trebui legalizat în întreaga lume! Eu folosesc canabisul pentru fibromialgie, este singurul tratament care mi-a oferit ușurare. Trebuie legalizat pentru că există copii cu convulsii majore care au nevoie de acest tratament. Legalizați canabisul în întreaga lume!”

 

David Crosby

Prietenul lui Etheridge, cântărețul și compozitorul David Crosby, i-a recomandat să folosească canabisul pentru cancerul la sân. Etheridge a declarat că: “N-am fost de acord prima dată cu utilizarea canabisului, însă din cauza chimioterapiei mă simțeam distrusă din toate punctele de vedere așa că am spus că mai rău de atât nu se poate. Așa am început să folosesc uleiul de canabis și a fost una dintre cele mai bune alegeri pentru că acest tratament cu ulei de canabis m-a pus pe picioare.”

 

Oliver Stone

Oliver Stone face față traumelor psihologice cu canabis.

Scriitorul unor filme apreciate precum “Wall Street”, “Scarface” și “Platoon”, a spus într-un interviu la CBS: “Când eram în Vietnam, oamenii erau de două feluri, umani și bestii! Bestiile erau cei care beau și ucideau inutil, iar cei care fumau canabis erau mai conștienți de valoarea vieții”.

 

Montel Williams

Williams are scleroză multiplă, o boală a sistemului nervos central care poate provoca dureri cronice severe, oboseală și o coordonare defectuoasă. În 1999, începe un tratament cu canabis la recomandarea medicului. “Astăzi, canabisul mă ajută să funcționez”, a declarat Montel pentru Business Insider.

 

Pete Davidson

Pete Davidson i-a spus recent lui Howard Stern că fumează canabis pentru a combate unele efecte secundare ale bolii Crohn, un sindrom inflamator cronic care afectează tractul gastro-intestinal.

“Am boala Crohn, așa că fumatul mă ajută mai mult decât vă puteți poți imagina”, a declarat Pete pentru High Times Magazine.

 

Și lista de consumatori poate continua…

Mă întreb, oare când vor recunoaște și celebritățile noastre că fumează iarbă?


Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu:

Leave a Comment