Read Time:3 Minute, 38 Second

Tulpinile Sativa ajută la creșterea concentrației, stimulează motivația și creativitatea. Aceste soiuri arată cum tulpinile Sativa devin mai puternice și mai gustoase în timp. Tulpinile Sativa au adus progrese genetice în acest an, spre deosebire de oricare alt an, iar noi concurenți s-au alăturat selecției vaste de tulpini Sativa. Iată cinci dintre cele mai potente tulpini Sativa ale anului 2023.

 

Hulkberry

Crescătorii au numit această tulpină după ”Incredibilul Hulk”, observând asemănările lor izbitoare. Are o statură mare, un aspect verde intens și abilitatea de a te ”lansa pe orbită”. Crescătorii din munții Colorado s-au apucat să creeze acest soi special pentru potență. Au încrucișat OG Kush și Strawberry Diesel și au atins niveluri de THC cu mult peste așteptările lor. Rezultatul final, HulkBerry, poartă cu mândrie o moștenire ca unul dintre cele mai puternice soiuri de Sativa de pe Pământ.

Florile ei incredibil de dense și compacte posedă un număr masiv de tricomi, împreună cu un buchet superb de pistili portocalii. Cantitățile abundente de rășină de pe florile ei arată conținutul de THC care ajunge la 27%. Acordați-vă timp pentru o plimbare energizantă și cerebrală, care va dura ore întregi. Efectele ei de stimulare și de ridicare a stării de spirit sunt deosebit de distractive la petreceri și adunări sociale.

 

Shogun

Tulpina Shogun scaldă creierul într-o stare psihoactivă de THC și terpene. Folosește Shogun ca tulpină de trezire pentru a-ți începe ziua într-o mentalitate motivată și euforică.

Acest soi productiv are 70% genetică Sativa și provine din încrucișarea dintre Amnesia Haze și Gorilla Glue 4. Crescătorii au folosit Amnesia Haze pentru a transmite aromele, iar Gorilla Glue 4 pentru a furniza niveluri mari de THC.

Mugurii denși și încărcați cu tricomi produc niveluri de THC de aproximativ 25%. Veți simți că efectele ei intră aproape instantaneu. Se consumă înainte de o implicare în proiecte creative sau în orice situație care necesită o motivație suplimentară.

 

Mother Gorilla

Crescătorii de la Royal Queen Seeds au creat Mother Gorilla în timp ce îmbunătățeau profilul genetic al Royal Madre. Această din urmă tulpină, descendentă din părinții Jack The Ripper și Reina Madre, era o tulpină plăcută… dar ceva lipsea. Crescătorii observând acest lucru, au luat-o pe Reina Madre și au încrucișat-o cu Gorilla Glue #4 pentru a crea un soi nou și îmbunătățit.

Acest soi plin de viață are 70% genetică Sativa, un profil de terpene zaharoase și niveluri vertiginoase de THC. Mugurii se mândresc cu nuanțe atrăgătoare de verde închis cu nuanțe violete. Vei putea simți mirosul aceastei tulpini înainte să o vezi când te plimbi în grădină. Ea va umple aerul cu arome delicioase de ciocolată, dulceață și pământ. Aceste terpene încântătoare vin mână în mână cu niveluri de THC de 25% pentru a oferi un high aromat și puternic.

 

Royal Runtz

Royal Runtz prezintă un profil genetic de 55% Sativa și 45% Indica. În ciuda echilibrului ei genetic, ea încă oferă un puternic high cerebral care trimite motivația și creativitatea consumatorului. Această tulpină conține 27% THC și exercită o acțiune rapidă.

Royal Runtz menține o dimensiune medie și oferă un randament plin de satisfacții. Plantele de interior cresc până la 90–130 cm. Așteptați-vă să-i culegeți florile dense și rășinoase după o perioadă de înflorire de 8-9 săptămâni. Plantele de exterior ajung la 180 cm, gata pentru recoltare la mijlocul lunii octombrie.

 

El Patron

El Patron este o tulpină cu dominanță Sativa, împreună cu suficientă genetică Indica pentru a menține lucrurile relativ blânde și întemeiate. Crescătorii au folosit tulpinile AMG și Shiva ca părinți, pentru a crea această tulpină cu 60% genetică Sativa și 40% Indica.

El Patron produce flori uimitoare din punct de vedere vizual, cu nuanțe închise de violet, verde, portocaliu și galben. Primul plan al acestei pânze botanice adăpostește un strat dens de tricomi cristalini și pistiluri portocalii. Mugurii au un conținut de THC de 22% și oferă un high care ajunge direct la creier. După un timp, efectele curg în jos în corp, unde relaxează mușchii și produc o senzație de plutire și relaxare.

 

Acesta a fost, dragi prieteni, topul 5 al celor mai potente tulpini de genetică Sativa al anului 2023.

Dacă ați consumat și voi una sau mai multe dintre aceste tulpini, lăsați un comentariu și spuneți-ne și nouă cum ați descrie tulpina.

 


Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu:

Leave a Comment