Ce este într-o tulpină de canabis?

Val
Read Time:3 Minute, 46 Second

Una dintre cele mai frecvente critici la adresa canabisului este că toate tulpinile funcționează la fel, iar majoritatea consumatorilor caută pur și simplu să se ”drogheze”. Deși această perspectivă nu se aliniază cu cercetarea asupra canabisului, a fost ușor de vândut factorilor de decizie cu indisponibilitatea datelor medicale.

Totuși, vremurile se schimbă, iar cercetarea devine din ce în ce mai ușor disponibilă. În 2019, DEA aprobă în sfârșit cultivarea canabisului pentru a furniza canabisul pentru testare.

 

Informația înseamnă putere

Chiar dacă se întâmplă sau se produce ceva incredibil, acceptarea devine obișnuită numai după ce apare un avocat care să reprezinte acel ceva. Trebuie să existe fie o popularizare a unui produs, fie o răspândire a informațiilor înainte ca acesta să devină familiar și bine recunoscut.

”Confident Cannabis” dezvoltă programe pe care sute de laboratoare din toată țara îl folosesc în testare. Au o relație intimă cu industria canabisului și cu analiza chimică a produselor disponibile comercial. 50% din tot canabisul vândut în America este testat de ei.

În speranța de a aprecia în mod corespunzător acest privilegiu de care se bucură compania lor, Confident Cannabis a dezvoltat cea mai mare bibliotecă disponibilă public de analize chimice efectuate asupra tulpinilor de canabis. Această resursă interactivă include tulpini disponibile pe scară largă din toată SUA și o descompunere ușor de vizualizat a compușilor prezenți în tulpină.

Consumatorii pot fie introduce manual o tulpină într-o funcție de căutare pentru a o localiza în bibliotecă, fie pot explora vizualizarea și pot face clic pe toate punctele diferite care reprezintă puncte de date. Fiecare intrare include o analiză a nivelurilor de THC, CBD, THCv, CBC, CBN, CBG, beta-pinene, alfa-pinenă, beta-cariofilenă, alfa humulenă, beta mircenă, delta limonenă, linalol și terpinolenă ale oricărei tulpini date.

Toate aceste concentrații diferite sunt reprezentate vizual în mod curat printr-un grafic circular care este ușor de familiarizat după ce ați analizat câteva tulpini. Există un sistem util de codificare a culorilor care face interpretarea diferitelor concentrații mai simplificată decât ar putea fi.

Acest instrument este absolut fascinant pentru consumator și este excelent pentru identificarea unor tulpini similare. Cu toate acestea, nivelul de informare poate fi prea intimidant pentru o utilizare serioasă de către consumatorii ocazionali, astfel încât adevăratul potențial al acestei resurse este pentru dezvoltarea cercetării.

 

Creștere a vizibilității și a consecvenței în industrie

Deoarece Confident Cannabis are deja rezultate ale testelor pentru o mare cantitate de tulpini disponibile comercial în țară, este o companie excelentă care deschide calea pentru răspândirea accesibilității la date în industria canabisului. Una dintre cele mai mari probleme cu care s-au confruntat cercetătorii în deceniile precedente este că analiza chimică nu a fost ușor disponibilă sau consecventă, așa că cercetătorii ar trebui să înceapă de la analiză și să avanseze de acolo.

Acum, după ce au fost publicate mai multe studii privind diferitele terpene și canabinoizi din canabis și cu această bibliotecă construită de Confident Cannabis, situația este mult diferită. Numele tulpinilor nu mai sunt standardul organizării canabisului, deoarece Confident Cannabis include analiza chimică pentru toate iterațiile diferite ale unei tulpini date.

Acest nivel de specificitate în analiză și organizare este o dezvoltare revoluționară în lumea canabisului, deoarece permite o claritate de care nu s-a mai bucurat nimeni niciodată. Toate aceste rezultate provin de la laboratoare de încredere care se află sub control intern. În timp ce multe alte rezultate ale testelor pot fi modificate pentru a reflecta niveluri neobișnuit de ridicate de THC, datele disponibile de la Confident Cannabis există doar pentru a răspândi informații precise către public.

 

Funcționalitate suplimentară

Utilizatorii bibliotecii Confident Cannabis pot naviga prin căutarea anumitor tulpini și, de asemenea, pot separa rezultatele prin locație, clasificare și metoda de cultivare. Acest lucru permite ca rezultatele să fie limitate în anumite state, inclusiv Michigan și Arizona, sau metode de creștere, inclusiv privarea de lumină, în aer liber sau seră.

De asemenea, utilizatorii pot alege să vadă tulpinile codificate prin culori ca sativa, indica sau hibrid, dar această bibliotecă afișează adevărata irelevanță pe care o au acele categorii în raport cu analiza chimică. Tulpinile cu machiaje chimice similare sunt grupate împreună, dar atunci când indica și sativa sunt codificate cu culori, acestea sunt în mare parte amestecate.

Cu acest nivel de control, consumatorii pot găsi cu ușurință acces la informații care ar fi fost insondabile chiar și cu jumătate de deceniu în urmă. Acest serviciu a oferit transparență realității chimice din spatele canabisului, de care a fost mare nevoie.

Website oficial Confident Cannabis: https://connect.confidentcannabis.com/

 

Distribuie și tu:

Lasă un răspuns

Next Post

Resetarea toleranței la THC

Canabisul nu ucide celulele creierului precum metamfetamina și spre deosebire de alcool, acesta nu provoacă pierderea conexiunilor dintre aceste celule. În schimb, consumul cronic de canabis duce la un efect diminuat cunoscut sub numele de „toleranță”. Motivul toleranței a unui consumator de THC poate fi explicat de receptorii canabinoizi de […]

Nu ai dreptul să copiezi conținutul acestei pagini!