Ce accesorii mai folosesc fumătorii!

Val
Read Time:2 Minute, 29 Second

Fiecare dintre noi (fumătorii) căutăm fumuri cât mai fine, mai aromate sau metode de fumat simple sau sofisticate. Companiile sunt la curent cu dorințele clienților și continuă să ne uimească cu tot felul de accesorii pentru fumat. În acest articol vă voi vorbi despre câteva accesorii pentru fumători și de unde le puteți procura.

 

Hands Free Smoker

‘Raw’ Hands Free Smoker

Folosește codul ”CPC15” și beneficiezi de 15% reducere!

 

Nu e un secret că mulți dintre utilizatori joacă jocuri video, pictează, sculptează sau își folosesc imaginația pentru multe alte lucruri fizice. Unele soiuri oferă efecte energizante și utilizatorul trebuie să-și consume energia într-un fel sau altul. Atunci când sunteți cu consola în mână și sunteți concentrați pe jocurile video, nu vă puteți lua ochii de la joc sau nu aveți suficient timp pentru a trage un fum. Aici intervine ”Raw Hands Free Smoker”!

Raw Hands Free Smoker este un dispozitiv ce se fixează în dreptul gurii, are un loc special pentru joint și este și scrumieră în același timp. Datorită acestui dispozitiv genial, vă puteți bucura de activitățile preferate fără a fi nevoie să vă folosiți mâinile.

 

 

Filtre cu carbon activ

Cărbunele activ extrem de eficient din filtrele ”Purize” este de origine vegetală pură, spălat și cernut. Doar ingredientele active și aromele pe care le doriți atunci când fumați vor ajunge în cele din urmă în plămâni. Fumul este mult mai blând și mai plăcut. Cărbunele activ din filtre reduce semnificativ absorbția substanțelor nocive și vă oferă o experiență de fumat rece, uscată și aromată, care vă avantajează plămânii.

Filtre cu Carbon Activ ‘Purize’

Folosește codul ”CPC15” și beneficiezi de 15% reducere!

Filtrele sunt fabricate din materii prime ecologice și sunt fabricate în Germania.

Aceste filtre pot fi găsite în mai multe forme și culori și sunt potrivite pentru toate tipurile de țigări prerulate!

 

Stundenglass Gravity Hookah V2

Stündenglass este onorat să lanseze Narghileaua Gravity, o narghilea rotativă sofisticată și elegantă proiectată la 360 ° din sticlă, care generează activarea mișcării cinetice prin deplasarea în cascadă a apei, tehnologia de flux de aer opusă și forța naturală de gravitație. Construit folosind materiale de cea mai înaltă calitate, inclusiv globuri din sticlă borosilicată și aluminiu anodizat de calitate pentru aeronave, Narghileaua Gravity Stündenglass oferă o experiență captivantă oferind cele mai fine fumuri. Un design patentat, susținut de o garanție extinsă de 10 ani, Narghileaua Gravity Stündenglass este super durabil, futurist în design și superb în funcționalitate.

Bong “STUNDENGLASS GRAVITY HOOKAH V2”

Folosește codul ”CPC15” și beneficiezi de 15% reducere!

 

Dacă v-a trezit interesul unul sau mai multe dintre produsele menționate mai sus și vreți să le încercați, le puteți procura de pe Legalize It, cu o reducere de 15% dacă folosiți codul ”CPC15”.

Până data viitoare, ia spuneți: voi cu ce accesorii vă lăudați?

Distribuie și tu:

Lasă un răspuns

Next Post

Avantajele cultivării în sisteme DWC

Deep Water Culture (DWC) este un tip special de hidroponie în care cresc plante cu rădăcinile scufundate într-o soluție nutritivă aerată. Aflați cum din ce în ce mai mulți cultivatori de canabis folosesc DWC pentru a obține o creștere mai rapidă și recolte mai mari. În timp ce unii cultivatori […]

Nu ai dreptul să copiezi conținutul acestei pagini!