Canabis pentru somn, stres și dureri

Val
Read Time:1 Minute, 55 Second

THC-ul este cel mai popular canabinoid din planta de canabis, dar mai sunt și alți canabinoizi și alți compuși care, împreună, oferă beneficiile pe care le dorim. Întregul profil al plantei, inclusiv sute de canabinoizi și numeroase terpene, toate joacă un rol în oferirea experienței unice pe care o caută fiecare consumator.

 

De ce diferitele profiluri de canabinoizi/terpene dau diferitelor tulpini efecte unice?

Poate știți deja că nu orice tulpină de canabis este ideală pentru fiecare afecțiune sau nevoie medicală. Dar de ce este așa? Răspunsul scurt este că fiecare compus este diferit. Conținutul florii este ceea ce modelează experiența.

Gândește-te la canabis ca la o pizza. O pizza bogată în pepperoni va avea un gust mult diferit față de una cu cârnați și ciuperci. Când ingredientele sunt combinate în anumite proporții, gustul și aroma se vor schimba.

Canabisul funcționează aproape în același mod, cu excepția faptului că, în loc de toppinguri diferite, fiecare tulpină oferă o combinație unică de canabinoizi și terpene. O tulpină care are un raport ridicat de CBN și Linalool va oferi o experiență diferită de o tulpină încărcată cu THC și Mircen.

Fiecare compus de canabis nu are un impact numai asupra aromei și gustului, ci și asupra efectelor generale produse (cu alte cuvinte, tipul de high pe care îl veți experimenta). Compușii vegetali interacționează cu receptori diferiți ai corpului. Interacțiunile combinate produc efecte variind de la energie până la sedare calmă.

Experiența ideală de consum de canabis necesită întregul profil al plantei, mai degrabă decât un distilat sau izolat.

Hai să ne uităm la câțiva dintre canabinoizii și terpenele cei mai frecvent asociate cu somnul, stresul și ameliorarea durerii. Pentru fiecare condiție, vom lua în considerare, de asemenea, un top 5 de tulpini care îndeplinesc condițiile compușilor căutați.

 

AFECȚIUNECEI MAI BUNI CANABINOIZICELE MAI BUNE TERPENECELE MAI BUNE TULPINI
LIMONENWEDDING CAKE
THCMIRCENGELATO
SOMNCBDPINENBUBBA KUSH
CBNLINALOOLAFGHAN KUSH
GODS GIFT

 

THCLIMONENGIRL SCOUT COOKIES
CBGMIRCENSOUR DIESEL
STRESCBDPINENOG KUSH
CBCLINALOOLGRANDDADDY PURPLE
HUMULENBLUE DREAM

 

LIMONENWHITE WIDOW
THCMIRCENBLUE DREAM
DURERICBDPINENNORTHERN LIGHT
CBGLINALOOLGRAPE APE
CARIOFILENĂHARLEQUIN

 

Acest material este strict în scop informativ și educațional! 

 


Distribuie și tu:

Lasă un răspuns

Next Post

Alimente care măresc efectele canabisului

Canabisul ajută consumatorii să ajungă la anumite stări, fie că este vorba de ameliorarea durerii mentale și fizice sau de relaxare și euforie. Pentru unii consumatori, totuși, anumite tulpini nu pot reuși să ofere efectele dorite. Sau poate că consumul intens de canabis a dus la o toleranță crescută, iar […]

Nu ai dreptul să copiezi conținutul acestei pagini!