Read Time:3 Minute, 32 Second

Bubba Kush a atins statutul legendar printre tulpinile de canabis Indica. Bubba Kush este o tulpină de canabis relativ mică de statură, stufoasă, care produce flori dese. Se crede că provine din tulpina Northern Lights, originile Bubba Kush au ieșit la iveală abia recent, după ce Matt Berger a pretins faima de a crea tulpina în Florida în anii 1990. Acum, la ani de la crearea sa, Bubba Kush continuă să cucerească inimile și plămânii fumătorilor de pe tot globul.

 

Originile și genetica Bubba Kush

Ani de zile, originile Bubba Kush au fost un mister pentru cultivatori și fumători. Asta până când Matt Berger a făcut un pas pentru a-și lua creditul pentru creația acestui soi. Matt este originar din Florida, unde cultivă iarbă de când era adolescent. În interviuri, Matt explică cum obișnuia să semene semințe în curtea lui – deși plantele lui nu ajungeau niciodată la maturitate deoarece tatăl lui le scotea mereu în timp ce plivea grădina.

După ce a studiat chimia la Universitatea din Florida, Matt a trecut la cultivarea în interior cu un partener. În 1993, Matt a primit câteva semințe de la un prieten, despre care se zvonește că ar fi Northern Lights. După ce le-a semănat în casa lui din Gainesville, Florida, un fenotip scurt și stufos i-a atras atenția și i-a dat numele ”Bubba” – un termen comun de afecțiune în Florida. Planta a fost clonată pe scară largă și, în 1997, s-a născut ”Bubba Kush” originală. Matt le dăduse niște iarbă lui B Real și Kenji de la legendarul grup de hip hop Cypress Hill și, câteva zile mai târziu, a primit un apel că iarba conținea niște semințe. Matt a colectat semințele, care probabil erau o încrucișare între Bubba și o Kush temperamentală pe care o cultivase, care avea tendința de a se transforma în hermafrodită. Odată ce a plantat acele semințe, s-a născut Bubba Kush – restul este istorie.

În anii ’90, soiul Bubba și OG Kush (da, Matt Berger este și creatorul originalului OG Kush) au început să cucerească fumătorii, inclusiv rapperi celebri precum B Real și Kenji de la Cypress Hill și Snoop Dogg. Astăzi, Bubba Kush este încă iubită de fumătorii de pretutindeni pentru aroma sa unică și high-ul intens.

Efectele Bubba Kush

Bubba Kush este renumită pentru efectele sale fizice puternice. Deși fiecare lot de Bubba Kush este diferit, este de obicei o tulpină cu potență medie, cu niveluri de THC cuprinse între 15 și 19%. Și, deși s-ar putea să nu aibă nivelurile vertiginoase de THC ale hibrizilor mai moderni, Bubba Kush este prețuită pentru că produce un efect de lungă durată, o relaxare profundă, care învelește mai întâi mintea într-un sentiment cald, ușor distorsionat de euforie, înainte de a ușura tensiunea musculară a corpului.

Efectele mentale ale lui Bubba Kush vor lăsa utilizatorii într-o amețeală plăcută, de vis – ideal pentru a asculta muzică sau pentru relaxare și conversații cu prietenii. Între timp, efectele sale fizice profunde vor elibera toată tensiunea corpului. Având în vedere efectele sale relaxante, Bubba Kush este cel mai bine savurat după-amiaza/seara sau în weekend, când vă puteți bucura din plin de efectele sale.

Deși există multe varietăți de Bubba Kush pe piață astăzi, unele dintre cele mai frecvent raportate efecte ale acestei tulpini includ:

  • Relaxare fizică
  • Somnolență
  • Poftă de mâncare

 

Ca și alte tulpini de canabis cu conținut ridicat de THC, Bubba Kush nu este lipsită de potențialele sale efecte secundare (deși de obicei nu sunt foarte grave). Potrivit utilizatorilor, cele mai frecvent raportate efecte secundare ale Bubba Kush sunt:

  • Gură uscată
  • Ochi uscați
  • Amețeli (în special când treceți de la o poziție așezată la una în picioare)

Arome și miros Bubba Kush

Bubba Kush este o tulpină de canabis foarte aromată datorită rășinii sale abundente. Utilizatorii raportează că au observat note de cafea proaspăt prăjită și cacao, cu un oarecare fructat subtil. Deși Bubba Kush poate produce uneori flori de culoare verde închis cu nuanțe mov îndrăznețe, îi lipsesc aromele de struguri tipice altor tulpini violete.

Potrivit unor surse, cele mai dominante terpene din Bubba Kush sunt:

  • Cariofilenă – piper negru și condimente
  • Limonene – coji proaspete de lămâie și citrice
  • Mircen – ierburi moscate, mango și hamei

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu:

Leave a Comment