Analiză: vânzările legale de canabis vor ajunge la 43 de miliarde de dolari până în 2025

Val
Read Time:52 Second

Washington, DC: Vânzările cu amănuntul de marijuana în Statele Unite sunt estimate a ajunge la 43 miliarde de dolari pe an până în 2025, potrivit unei analize economice a New Frontier Data.

Vânzările legale de marijuana au crescut la niveluri istorice în ultimele luni, vânzările totalizând aproape 6 miliarde de dolari în primul trimestru al acestui an. Se preconizează că vânzările cu amănuntul vor crește în următoarele luni, pe măsură ce alte state – precum New Jersey și New York – vor începe să acorde licență comercianților cu amănuntul.

Analiza New Frontier Data estimează că până în 2025, „42% din cererea totală anuală de canabis din SUA va fi satisfăcută de achizițiile legale pe piețele reglementate”.

Din cele 43 de miliarde de dolari din vânzările anuale proiectate în 2025, analiștii estimează că aproximativ 62% din tranzacții vor implica achiziții destinate adulților, în timp ce restul de 38% vor fi vânzări de canabis medical.

 

Pentru mai multe informații, consultați fișa informativă NORML „Regulamentul Privind Marijuana: Impact Asupra Sănătății, Siguranței, Economiei”

 ’Marijuana Regulation: Impact on Health, Safety, Economy.

Distribuie și tu:

Lasă un răspuns

Next Post

Ce este Sativex?

Sativex este un spray de gură cu canabis, brevetat, dezvoltat pentru pacienții cu scleroză multiplă. Medicamentul farmaceutic este disponibil în prezent în peste 24 de țări și, deși nu a fost încă aprobat în SUA, este totuși un medicament revoluționar care a primit aprobare în țările în care marijuana nu […]

Nu ai dreptul să copiezi conținutul acestei pagini!