9 tulpini pentru relaxarea musculară după antrenament

Val
Read Time:2 Minute, 48 Second

Indiferent dacă alegeți să vă antrenați dimineața, după-amiaza sau seara, una dintre tulpinile prezentate mai jos sigur vă va relaxa atât mintea cât și mușchii încordați.

 

După antrenamentul de dimineață

Pe măsură ce mușchii încep să-și revină după o explozie bruscă de dimineață de ridicare de greutăți sau alergare, un sentiment de realizare și euforie începe să te cuprindă. Încă vei avea nevoie de multă energie pentru restul zilei și, bineînțeles, fără dureri musculare.

 

Jack Diesel

Această tulpină Sativa va menține energia ridicată, va relaxa oasele și mușchii oricăror dureri ușoare și va induce apetitul potrivit pentru un mic dejun bogat. Se știe că creează energie în corp, așa că euforia de după antrenament se va simți imediat.

 

Tangie

Tangie este o tulpină Sativa și oferă utilizatorului poftă de mâncare, va ridica starea de spirit și va menține mintea la un nivel creativ. Tangie a fost concepută pentru menține corpul departe de tensiune și mintea concentrată.

 

Cannatonic

Renumit pentru conținutul său ridicat de CBD, Cannatonic are un impact mult mai mic asupra creierului decât îl are asupra corpului. Aceasta înseamnă că veți simți doar senzațiile fizice de relaxare, poate o furnicătură pe coloana vertebrală și prin membre, iar mintea va rămâne calmă și concentrată. Mușchii obosiți și durerile își vor găsi ușurarea.

 

După antrenamentul de după-amiază

O sesiune de exerciții după amiază este binevenită. O după-amiază implică întâlniri sociale sau chiar anumite sarcini așa că relaxarea corpului este esențială.

 

AK-47

Indiferent de ceea ce ai planificat după antrenamentul de după-amiază, AK-47 va menține corpul fără tensiune cu un pic de furnicături plăcute, de asemenea, va menține mintea într-o stare de euforie calmă, una care poate face față oricărei situații, fie ea socială, productivă sau care necesită concentrare.

 

Jet Fuel

Dacă sunteți obosit de obicei după antrenamentul de după-amiază, Jet Fuel vă va umple rezervorul și vă va menține într-o stare de bine pentru tot restul zilei. Jet Fuel poate crea, de asemenea, o senzație plăcută de furnicături, perfectă pentru a menține mușchii relaxați pe măsură ce țesutul începe să se repare.

 

Master Kush

Deși este o tulpină dominantă Indica, această tulpină este un răsfăț încântător de după-amiază, deoarece vă va lăsa să vă simțiți relaxați atât la corp, cât și la minte, menținându-vă cu picioarele pe pământ, cu suficientă energie pentru a trece de restul zilei.

 

După antrenamentul de seară

Uneori, după o zi lungă, un antrenament târziu este ultimul lucru planificat în ziua respectivă. O tulpină care relaxează atât mintea cât și corpul, este un plus pentru un somn calm și liniștit.

 

Black Domina

Pregătește-te să te relaxezi, să vizionezi un film, să privești stelele sau să te strecori în pat. Black Domina oferă o senzație de somnolență, menținând atât corpul, cât și mintea liniștită, deoarece gândurile stresante și mușchii stresați sunt calmați.

 

Gigabud

Cunoscută atât pentru a calma, cât și pentru a induce foamea, această tulpină vă va asigura că luați parte la o cina bogată în proteine, în timp ce relaxează toți mușchii.

 

Kryptonite

Kryptonite provoacă o stare de foame ceea ce este important după o sesiune de antrenament și are un efect de liniștire și relaxare a corpului. Cu siguranță, după ce utilizați această tulpină, veți intra în lumea viselor.


Distribuie și tu:

Lasă un răspuns

Next Post

Canabisul și sistemul tegumentar

Sistemul tegumentar este format din piele și anexele sale glandulare (sudoripare, sebacee și mamare) și cornoase (firul de păr și unghiile). Pielea este organul care formează învelișul extern al corpului cu funcție de protecție, termoreglare, metabolică și imunitară. Cercetările arată că canabisul deține proprietăți de speranță pentru a ajuta acest […]

Nu ai dreptul să copiezi conținutul acestei pagini!