5 tulpini câștigătoare ”High Times Cannabis Cup”

Val
Read Time:3 Minute, 14 Second

”High Times Cannabis Cup” este, fără îndoială, cel mai prestigios premiu pe care îl poate câștiga o tulpină de canabis. Deși în ultimii 20 de ani au apărut multe alte competiții (cum ar fi Spannabis și Tokers Bowl), HTCC rămâne un element de bază al industriei. Un loc în care tulpinile care ies în evidență primesc recunoașterea pe care o merită.

Concurenții de la HTCC sunt judecați în funcție de mulți factori, inclusiv profilul terpenelor, efectele, aspectul și conținutul de canabinoizi. Tulpinile de canabis care au câștigat trofeul sunt considerate legendare și sunt foarte râvnite de entuziaști din întreaga lume. Așa că data viitoare când ieși la cumpărături și ai chef să iei acasă un câștigător, fii atent la următoarele soiuri!

 

Super Silver Haze

Încep cu Super Silver Haze pentru că este tulpina cu cele mai multe Cupe câștigate. Super Silver Haze este o tulpină adevărată clasică care a câștigat cupe prestigioase de canabis, inclusiv High Times Cup, care este una dintre cele mai notabile cupe din industria canabisului. Super Silver Haze a câștigat acea cupă de trei ori la rând, în 1997, 1998 și 1999.

Este considerată printre cele mai bune tulpini hibride cu dominanță Sativa și este singura campioană consecutivă a Cupei Cannabisului din istorie. Când vine vorba de tulpini puternice din familia Haze, aceasta și fiica ei (Super Lemon Haze) sunt aproape identice, singura diferență semnificativă fiind adăugarea în genetică tulpina Lemon Skunk.

 

Skunk #1

Skunk #1 a câștigat premiul pentru cea mai bună tulpină generală la ”AMEC Cup” în 2009, ”High Times Cannabis Cup” (Cultivator’s Choice) primul loc în 1998 și premiul ”Soft Secrets Strain of the Year” în 2013. Nu numai că a primit mai multe premii, dar este prezent și în descendența multor hibrizi moderni, cum ar fi Fools Gold, Lemon Skunk și Northern Lights, pentru a numi doar câteva.

Este foarte renumită pentru genetica sa și mulți oameni cred că a fost unul dintre primii și cei mai buni hibrizi adevărați produși în perioada contemporană a creșterii canabisului. Tulpinile afgane, columbiene și mexicane au fost combinate pentru a crea această tulpină puternică.

 

White Widow

Când a fost prezentată pentru prima dată în 1994, White Widow a zguduit scena canabisului din cafenelele din Amsterdam. Încă de la bun început, această frumusețe plină de tricomi a câștigat la începutul anului 1995 ”High Times Cannabis Cup” și nenumărate alte premii în întreaga lume.

Cel mai bine cunoscută pentru exteriorul său rășinos gros, White Widow din 2022 este o tulpină extrem de puternică. Genetica White Widow a fost folosită pentru crearea multor hibrizi mai noi.

 

Jack Herer

Cu mai mult de 11 premii și o carieră îndelungată și de succes din 1994 până în 2006, tulpina Jack Herer este un alt super campion.

O tulpină hibridă cu dominanță Sativa, a fost numită după Jack Herer, un activist legendar pro-canabis din SUA, în onoarea muncii sale. Reproducerea originală a lui Jack Herer este atribuită băncii de semințe ”Sensi Seeds”, deși în zilele noastre, fenotipul este un element de bază al fiecărei bănci mari de semințe.

Jack Herer a câștigat mai multe premii, inclusiv a 7-a ediție a ”High Times Cannabis Cup” și este cea mai faimoasă pentru efectele sale puternice, care ating un echilibru perfect între un high cerebral și relaxarea corporală.

 

Northern Lights

Această dominantă Indica a fost cea mai bună Indica în 1988 și 1989, câștigând ”High Times Cannabis Cup” în 1990 și a câștigat un total de 6 premii. Genetica sa este ideală pentru creșterea în interior datorită dimensiunii sale mici, frunzelor puține, înfloririi rapide și producției mari de rășină.

Această tulpină Indica legendară provine din tulpini afgane-thailandeze și este 95% Indica – 5% Sativa, producând efecte calmante pentru utilizator. Semințele de canabis Northern Lights sunt extrem de populare în cultura canabisului și pot excela atât în aer liber, cât și în interior pentru cultivare.


Distribuie și tu:

Lasă un răspuns

Next Post

Top 5 tulpini de canabis cu cel mai mare randament (2023)

Care este trăsătura care te interesează cel mai mult atunci când vine vorba de canabis? Dacă prețuiești producțiile masive și borcanele pline, atunci trebuie să încerci tulpinile de canabis cu cel mai mare randament din 2023. Aceste tulpini oferă ceva pentru fiecare cultură, de la soiuri mici și autoflorante la […]

Nu ai dreptul să copiezi conținutul acestei pagini!